6 Eylül 2011 Salı

Killing Bono

Başrollerini Robert Sheehan ve Ben Barnes'ın paylaştığı, yönetmenliğini ise Nick Hamm'ın üstlendiği süpppeeerrr bir film geliyor! Killing Bono!

Robert Sheehan'ı Misfits, Love/Hate ve Cherrybomb gibi yapımlardan tanıyoruz. Oyunculuğu kusursuza yakın. Ben Barnes'ı ise bir tek Narnia Günlükleri: Prens Caspian rolünde görmüştüm. Oradaki oyunculuğunu pek beğenmemiştim ama fragmanlardan anlaşılağı üzere baya iyi görünüyor.

Filmin konusu ise gayet eğlenceli. Eskiden Bono ile aynı liseye giden iki erkek kardeşin rockstar olma hayallerini anlatıyor. Kardeşler hafiften ünlenmeye başlarken bir de bakıyolarki U2 her yerden çıkıyor. Sonra doğal olarak iki grup arasında inanılmaz bir rekabet başlıyor. U2 başarılı oldukça bizimkiler başarısız oluyor. Üstüne üstlük kardeşlerden küçük olana U2'dan teklif geliyor ama büyük kardeş bunu çaktırmadan engelliyor. Başarısızlık, kıskançlık vs derken bu iki kardeş yavaş yavaş bitme noktasına geliyorlar. 

İngiliz Telegraph gazetesinin müzik eleştirmeni Neil McCormick'in anıların yola çıkılarak çekilen bu filmin adını Bono'nun ta kendisi seçmiş. Neyse izleyelim görelim bakalım. Çok beğeneceğiz gibi duruyor :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder