15 Eylül 2011 Perşembe

Haftanın Oyuncusu: Alexander Skarsgård

Hepimiz bu insanüstü varlığı True Blood'daki acımasız ama bir o kadar da yakışıklı vampir Eric Northman olarak tanıyoruz. Ama bunun dışında kimmiş bu Alexander bakalım :)

Tam adı Alexander Johan Hjalmar Skarsgård, 25 Ağustos 1976 Stockholm/İsveç doğumlu. Baştan aşağı bir İskandinav erkeği anlayacağınız.

Alexander Skarsgård çok küçük yaşlarda, babası Stellan Skarsgård (Pirates of the Caribbean, Goya's Ghosts) sayesinde üne kavuşmuş bir oyuncu. Bu yüzden olsa gerek kariyerine tam 8 yıl ara vermiş. Bu 8 yıl içinde siyaset bilimi okumuş ve askerliği tamamlamış. Daha sonra içindeki oyunculuk aşkına söz geçirememiş ve New York Marymount Theatre School'a kaydolmuş. Eh sonrası malum tabii. Allah yürü ya kulum demiş ve buralara kadar gelmiş. 

Kariyerine tam olarak Zoolander filmi ile başlasa da asıl şöhreti True Blood'dan elde ettiği su götürmez bir gerçek. Her geçen sezon süper bir oyuncu olma konusunda adım adım ilerleyen Alexander, örnek aldığı tek oyuncu Gary Oldman'ın izinden gitmek istiyormuş. Ama bunun için daha 40 fırın ekmek yemen lazım Alexander'cığım. Çıtayı çok yüksek tutmuşsun. 

Son olarak başrolünü kaptığı Straw Dogs'da çok iyi oynadığı söylenen yakışıklı oyuncuyu daha çok projede görmek tek isteğimiz. Bu arada unutmadan söyleyeyim. Straw Dogs 23 Aralık 2011'de dünya ile aynı anda Türkiye'de gösterimde. Kaçırmayın!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder