19 Temmuz 2011 Salı

Misfits

Başrollerini Robert Sheehan ve Iwan Rheon' ın paylaştığı İngiliz komedi dizisi. Yine izlediğim en iyi dizilerden biri olmakla birlikte, soundtrackları olsun, oyuncular olsun hepsi ayrı ayrı takdirimi kazandı.

Son yılların fantastik-kahraman dizileriyle bol bol alay eden ve izlediğim hiç bir diziye benzemeyen bir dizi Misfits. Herhangi bir reyting amacı gütmeden başarılı olabilen az sayıda ki diziden biri. Amaçları sadece eğlendirmek ve farklı bir şeyler yapmak olan bir ekiple karşı karşıyayız. Misfits, toplamda 2 sezon 13 bölümden oluşuyor ama bu izleyenini pek rahatsız etmiyor. Olaylar çok güzel bağlanıyor, hiç sıkmıyor ve aslında 13 bölüm olması daha iyi derken buluyorsunuz kendinizi.

Karakterler çok orjinal ve rahatsız edici ama aynı zamanda çok ama çok sevimli. Özellikle Nathan' ı ve Nathan' la birlikte Simon' ı izlemeye doyamayacaksınız. Karakterlerden Kelly' de ilk başka aşırı derecede rahatsız edici ama bir süre sonra böyle bir sevgilim olsun diyebilir erkek milleti.

Neyse uzun lafın kısası pek orjinal, pek sevimli ve pek süper bi ekiple çekilmiş harika bir dizi. İzleyin izletin derim..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder